IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Aparat de aer conditionat Gree Fairy GWH12ACC / K6DNA1D (Wi-Fi) - BLACK, 12000 BTU, clasa A ++

Cod : GWH12ACC


Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la +40 722.536.292 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- comenzile cu valoare mai mica de 150 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 20 lei
- comenzile cu valoare intre 150 si 300 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 15 lei
- comenzile cu valoare peste 300 lei (TVA inclus) se livreaza GRATUIT
 
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

Aer conditionat Gree GWH12ACC/K6DNA1D – BLACK, 12000 BTU, clasa A ++

    

Eficiență ridicată în timpul sezonului  Eficiență energetică semnificativă a modelului Gree GWH12ACC/K6DNA1D atunci când este setată în modul de răcire clasa A ++.
În modul de încălzire, clasa energetică este A +.      

Modul încorporat pentru conexiune Wi-Fi Cu ajutorul modulului wi-fi integrat, aerul condiționat permite controlul de la o distanță nelimitată. Aplicația este gratuită.        

Gree GWH12ACC/K6DNA1D ofera răcire la -15 ° C ,modelul poate răcii chiar și la temperaturi exterioare extrem de scăzute.

Acest lucru îl face potrivit pentru încăperile în care este necesară răcirea tehnologică pe tot parcursul anului.  

Modul de noapte: Gree GWH12ACC/K6DNA1D asigura somn plăcut și sănătos, temperatura începe să crească în modul de răcire după 1 oră, iar în modul de încălzire – să scadă.

Freon R32: pentru un viitor mai verde -Noile modele Gree au agent frigorific R32. Noul agent frigorific cu care este echipat modelul Gree GWH12ACC/K6DNA1D este de 3 ori mai puțin poluant decât R410 și are o performanță energetică mai bună.
Investiți într-un viitor mai verde!  

Dezghețare inteligentă Consumul de energie scade și confortul consumatorului crește. Sistemele standard de aer condiționat intră în modul „Decongelare” la fiecare 1 oră, iar acest model intră în modul „Decongelare” numai atunci când este necesar.            

Modelul GWH12ACC/K6DNA1D este capabil să se încălzească la temperaturi scăzute. Un încălzitor electric inovator este instalat pe carter și pe baia de scurgere a compresorului din unitatea exterioară.              

Telecomanda și senzorul modelului GWH12ACC/K6DNA1D ajută la direcționarea cu ușurință a jetului de la unitatea interioară către locația controlerului. Când așezați telecomanda în jurul vostru și porniți funcția „I-Feel Sensor”, aparatul de aer condiționat va direcționa jetul spre dvs. și va atinge astfel temperatura setată.

Eficiență energetică ridicată a modelului GWH12ACC/K6DNA1D, A ++, determină funcționarea sa eficientă generand economie excepțională.

Încălzire eficientă la -22 ° C cu Gree GWH12ACC/K6DNA1D:

Acest model este proiectat pentru a fi la temperatură scăzută și se încălzește eficient chiar și la temperaturi exterioare extrem de scăzute.  Telecomanda GWH12ACC/K6DNA1D are un mini senzor care direcționează jetul aparatului de aer condiționat către acesta atingând rapid temperatura setată.

Afișaj LED care arată temperatura setată.  Timer de pornire / oprire 24 de ore . Decongelare inteligentă , care este pornită numai atunci când este necesar și nu creează disconfort în cameră. Mod Turbo  pentru atingerea rapidă a temperaturii setate în modul de răcire. Autodiagnostic , în care codul de eroare este indicat pe afișaj în cazul unei defecțiuni.

Repornire automată  în caz de pană de curent și recuperare. Mod automat , în care aparatul de aer condiționat GWH12ACC/K6DNA1D determină temperatura corespunzătoare în cameră. Un ionizator care creează un mediu sănătos de aer prin purificarea eficientă a bacteriilor și îndepărtarea mirosurilor prin saturarea aerului cu ioni negativi.

Blocare la distanță . Mod de noapte  care menține o temperatură confortabilă pe timp de noapte. Autocurățare , în care după oprirea aparatului de aer condiționat în modul de răcire, ventilatorul continuă să funcționeze o perioadă de timp pentru a usca schimbătorul de căldură și nu permite formarea de mucegai în schimbătorul de căldură.

Pornire caldă , care nu eliberează aer rece la pornirea modului de încălzire. Încălzirea la 8 grade  menține o temperatură constantă și nu permite sistemului și încăperii să scadă sub 8 grade. 

Caracteristici generale
Energie si performanta
Caracteristici tehnice
Specificatii unitate interna
Specificatii unitate externa
Functii si tehnologii speciale
Alte informatii
Fără comentarii pentru acest produs