IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum R32 YW12H1, Inverter, 12000 BTU

Cod : R32-YW12H1


Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la +40 722.536.292 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- Comenzile cu valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 25 lei (TVA inclus).
- Comenzile cu valoare de peste 250 lei (TVA inclus) au costul de livrare GRATUIT
 

♦ Costuri livrare la easyBOX

- Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 250 RON ( TVA inclus) se percepe o taxa de 11.99 RON (TVA inclus).
- Pentru comenzile ce depasesc ca valoare suma de 250 RON (TVA inclus) se percepe o taxa de 9.99 RON (TVA inclus).

*NOTA:
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.
 Aer conditionat Yamato Optimum R32 YW12H1 12000BTU – Gama Optimum, este conceputa pentru a raspunde nevoilor specifice pietei rezidentiale de business: hoteluri, institurii publice, ansambluri rezidentiale, etc., totul la un pret foarte bun nefacand rabat de la binecunoscuta calitate a produselor oferite de Yamato.
 Tehnologii  Yamato Optimum R32 YW12H1 – Dezghetare inteligenta Dezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie.
 Yamato Optimum R32 YW12H1 – Functia de auto-restart In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul de aer conditionat Yamato Optimum YW12H1 are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.  Yamato Optimum R32 YW12H1 – Dezumidificare Aparatele de aer conditionat YAMATO Optimum au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.
 Functia sleep Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.  Racire turbo Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul de aer conditionat Yamato Optimum R32 YW12H1, Inverter, 12000BTU functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.  Yamato Optimum R32 YW12H1 – Mod economic Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.  Temporizare Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.  Mod auto La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.  Protectie impotriva aerului rece Cand aparatul de aer conditionat Yamato Optimum R32 YW12H1 12000BTU functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata. Yamato Optimum R32 YW12H1 cu Whispering Air (Ultra-Silențios)
Tehnologia utilizată permite funcționarea aparatului de aer condiționat Yamato Optimum R32 YW12H1 12000BTU la un nivelul de zgomot redus, sporind confortul utilizatorului, fără a afecta performanțele sale. Yamato Optimum R32 YW12H1 are Stand-by 1W Consumul aparatului de aer condiționat Yamato Optimum R32 YW12H1 12000BTU, în regim de așteptare, este de aproximativ 1W. Aparatul reduce consumul de energie de la 8W la circa 1W, prin optimizarea programului său de control TRASEU FRIGORIFIC Diametru (lichid/gaz) 6.35 / 9.52 mm Lungime maxima 15 m Diferenta maxima de nivel 10 m
Caracteristici generale
Energie si performanta
Caracteristici tehnice
Specificatii unitate interna
Specificatii unitate externa
Functii si tehnologii speciale
Alte informatii
Fără comentarii pentru acest produs

Alti clienti au vizitat si

1582,90 lei
Stoc limitat
Stocul este mai mic de 2 buc.
2793,90 lei
Stoc epuizat
Stoc curent 0 buc.