IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Toshiba Seiya RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E, Aer conditionat, 13000 BTU, alb

Cod : RAS-B13J2KVG-E


Brand: Toshiba

Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la +40 722.536.292 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- Comenzile cu valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 25 lei (TVA inclus).
- Comenzile cu valoare de peste 250 lei (TVA inclus) au costul de livrare GRATUIT
 

♦ Costuri livrare la easyBOX

- Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 250 RON ( TVA inclus) se percepe o taxa de 11.99 RON (TVA inclus).
- Pentru comenzile ce depasesc ca valoare suma de 250 RON (TVA inclus) se percepe o taxa de 9.99 RON (TVA inclus).

*NOTA:
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

Toshiba Seiya RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E, Aer conditionat, 13000 BTU, alb

Eficienta Energetica Toshiba Seiya RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E Seria Seiya are o eficienta energetica foarte buna – clasa energetica A++ in modul de racire si seria energetica A+ in modul de incalzire.

O viziune noua Toshiba Seiya RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E Cel mai recent model Toshiba combina tendintele moderne pentru o viziune clara si un design tehnologic.

LED-urile albe elegante, sunt finisajul perfect pentru linia sa eleganta . Dimensiunile sale compacte il fac potrivit pentru orice camera.

Acesta continua sa functioneze o perioada de timp chiar si dupa oprirea aparatului de aer conditionat pentru a se asigura ca este mentinuta calitatea aerului.

Seria de aparate SEIYA functioneaza cu agentul de racire R32. Modele combina o eficienta excelenta si o poluare a mediului mult mai redusa, agentul R32 fiind de 3 ori mai putin poluant decat agentul R410a.

Tehnologia inverter a modelelor Toshiba ofera un consum minim de energie datorita controlului invertorului.In plus vine cu o eficienta mult mai buna, un zgomot mai redus si in timp o sa isi dovedeasca fiabilitatea.

Cea mai recenta serie Toshiba este conceputa cu ideea principal de a atinge cel mai scazut nivel de zgomot, comparabil cu linistea nocturna unitatea interna fiind foarte silentioasa.

Autocuratare MAGIC COIL -Tehnologia schimbatorului de caldura al unitatii interioare Magic Coil – controleaza si reduce umezeala si suprima formarea de microrganisme.

Bobina speciala din aluminiu impiedica formarea condensului pe ventilatorul interior.

Design elegant și subțire, cu ecran plat. Modurile de răcire și încălzire din Clasa Energetică A ++ / A + asigură economii de energie excepționale și niveluri de confort fără egal.

Funcționare extrem de silențioasă până la 19 dB (A) în modul silențios.

Tehnologie Magic Coil si control flux de aer Bobină fără praf (aripă specială din aluminiu acoperit) pentru o eficiență îmbunătățită.

Funcție de autocurățare a modelului Seiya RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E pentru a preveni formarea mucegaiului pe bobina schimbătorului de căldură.  Control al fluxului de aer 2D cu jaluzele orizontale motorizate: direcții prestabilite sau măturare automată

Tehnologii moderne Toshiba Seiya RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E Compatibil WiFi Funcționare silențioasă CDU. Telecomandă fără fir prietenoasă cu utilizatorul Buton ECO-Logic pentru a reduce consumul de energie cu 25%.

Amplificator de capacitate pentru a atinge punctul de setare al confortului foarte rapid.

Alte functii Toshiba Seiya RAS-B13J2KVG-E/RAS-13J2AVG-E :

Oprire automată programabilă Funcția de auto-diagnostic LED-uri albe elegante

Sursa de alimentare a unității interioare sau exterioare

Telecomandă wireless opțională cu temporizator săptămânal

Caracteristici generale
Energie si performanta
Caracteristici tehnice
Specificatii unitate interna
Specificatii unitate externa
Functii si tehnologii speciale
Alte informatii
Fără comentarii pentru acest produs

Alti clienti au vizitat si

1582,90 lei
Stoc limitat
Stocul este mai mic de 2 buc.
2499,90 lei
Stoc epuizat
Stoc curent 0 buc.