IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Boiler electric Electrolux EWH 50 SI EEC, 3 trepte de incalzire, 50 l, 2000W, Eco-Mode, Anti-inghet, Inverter Digital, IPX4, Clasa B, Alb

Cod : EWH 50 SI EEC


Brand: Electrolux

Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la +40 722.536.292 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00

SEAP - SICAP
Rate online prin TBI
Metode de plata multiple
Livrare rapida
Clasa B

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- Comenzile cu valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 25 lei (TVA inclus).
- Comenzile cu valoare de peste 250 lei (TVA inclus) au costul de livrare GRATUIT
 

♦ Costuri livrare la easyBOX

- Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 250 RON ( TVA inclus) se percepe o taxa de 11.99 RON (TVA inclus).
- Pentru comenzile ce depasesc ca valoare suma de 250 RON (TVA inclus) se percepe o taxa de 9.99 RON (TVA inclus).

*NOTA:
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

Boiler electric Electrolux EWH 50 SI EEC, 3 trepte de incalzire, 50 l, 2000W, Eco-Mode, Anti-inghet, Inverter Digital, IPX4, Montare verticala/orizontala, Clasa B, Alb

Boiler electric Electrolux EWH 50 SI EEC
Boilere seria SI EEC cu functii smart
Solutia moderna si eleganta pentru incalzirea eficienta a apei cu posibilitatea de control la distanta a modurilor de functionare si functie de dezinfectare a apei prin Wi-Fi.


Tehnologie digitala INVERTER

O tehnologie unica, implementata pentru prima data in incalzitoare de apa, vizeaza reducerea sarcinii catre reteaua electrica si elementele de incalzire datorita schimbarii automate a puterii elementelor de incalzire. Cu alte cuvinte, elementele de incalzire in sine regleaza si incalzesc apa din interiorul incalzitorului de apa la o astfel de putere, care este necesara in mod obiectiv intr-o perioada de timp data. Datorita acestei tehnologii, se economiseste atat energia, cat si resursa de functionare a elementelor de incalzire, deoarece elementele de incalzire nu mai functioneaza la capacitate maxima atunci cand nu este nevoie!

Control inteligent boiler Electrolux


Control inteligent

Folosind butonul de control si afisajul LED, puteti seta temperatura de incalzire dorita cu o precizie de 1 °C. In timpul incalzirii, afisajul LED va afisa temperatura curenta in interiorul incalzitorului de apa.


boiler Electrolux anod electronic


Anod electronic

Boilerele / incalzitoare de apa sunt echipate cu un anod activ (Anod electronic). Anodul este o tija din titan si ofera protectie impotriva coroziunii ori de cate ori incalzitorul de apa este conectat la sursa de alimentare.
Anodul electronic are eficienta protectiei impotriva coroziunii crescuta de 10 ori. Acesta asigura functionarea continua pe toata durata de viata a boilerului si, de asemenea, nu necesita inlocuire si intretinere anuala.


Modul de memorie inteligenta (Memory Smart)


Modul de memorie inteligenta (Memory Smart)

Aceasta este o tehnologie pentru memorarea obiceiurilor utilizatorilor.
Nu trebuie sa va mai ganditi la gestionarea boilerului. Dupa primele 7 zile de familiarizare a incalzitorului de apa cu obiceiurile dvs, puteti sa nu va ma ganditi sa controlati incalzitorul de apa, dispozitivul, in functie de utilizarea dvs, va intocmi un algoritm conform caruia va functiona in viitor – va decide singur cand trebuie sa pregateasca  apa calda.
Boilerul se incalzeste numai cand este necesar.


Control Wi-Fi pentru si mai mult Confort


Wi-Fi incorporat

Reglati functionarea dispozitivului la obiceiurile dvs. Pentru mai mult confort, controlati boilerul prin Wi-Fi folosind dispozitivul mobil. 
Conexiunea Wi-Fi permite controlul de la distanta al incalzirii apei. Acest lucru va permite nu numai incalzirea apei pana la sosirea dvs. acasa, ci si economia semnificativa a costurilor de energie.

Tehnologia X-HEAT
Sistemul elementelor de incalzire “USCATE” – “X-HEAT” este un sistem in care elementele de incalzire nu au contact direct cu apa. Elementele de incalzire sunt amplasate in carcase metalice speciale fixate pe flansa din partea inferioara a rezervorului, ceea ce limiteaza formarea scarii pe elementele de incalzire ceea ce duce la cresterea semnificativa a duratei de viata.

Mod ANTI-INGHET
Intretinerea automata a temperaturii in rezervor nu mai mica de + 4 °C.

BACTERIA STOP SYSTEM
Sistemul antibacterian profesional de tratare a apei, Bacteria Stop System, este un ciclu de tratamente termice (incalzire pana la 70 ° C) a apei din incalzitorul de apa, care distruge formele vegetative ale microorganismelor din apa (care se inmultesc atunci cand dispozitivul nu este utilizat o perioada lunga de timp).

Setarea temporizatorului
Acum incalzitoarele de apa Electrolux ofera posibilitatea de a seta un temporizator sau incalzire automata – dispozitivul va calcula in mod independent timpul pentru incalzirea apei (in functie de setarile utilizatorului) si va porni in avans. Trebuie doar sa setati ora la care aveti nevoie de apa calda.
 
Trei moduri de putere
Va permite sa economisiti energie si sa utilizati dispozitivul in camere cu putere redusa a retelei, de exemplu, intr-o casa la tara. Dupa ce a stabilit puterea maxima, functia de incalzire rapida la temperatura setata este activata.
Puteti selecta functia de jumatate de putere de pe panoul de control. 

 Modul ECO
Modelul SI are o functie eco-mode, in care apa va fi sa fie incalzita la o temperatura de aproximativ 55 °C. La aceasta temperatura, viata de lucru a elementului de incalzire creste si apa este dezinfectata.
Caracteristici generale
Utilizare
Rezidential

Destinat pentru
Incalzire electrica

Tip boiler
Electric

Capacitate
50 l

Suprafata de montare
Perete / montare Verticala sau Orizontala

Numar serpentine
Sistem de elemente de încălzire „uscate” (TEN, încălzitor electric tubular)

Tip panou comanda
Electronic

Culoare
Alb

Caracteristici tehnice
Tensiune alimentare
220-240V
V

Putere
2000 W

Nivel zgomot
15 dB

Energie si performanta
Clasa eficienta energetica
B

Timpul de încălzire a apei de la 10°C la 75°C:
162 min.

Presiune maxima
6 bar

Temperatura maxima
75 °C

Clasa de protectie
IPX4

Functii si tehnologii speciale
Functii si tehnologii
mod Eco, Smart Memory, Ceas incorporat, Display LED, Inverter digital

Functii siguranta boiler
Anod electronic (titan), Supapa de siguranță, Protectie acces copii, Protecție împotriva pornirii fără apă, Protecție la supraîncălzire

Dimensiuni si greutate
Inaltime
97 cm

Latime
43.5 cm

Adancime
26 cm

Greutate
22.6 Kg

Alte informatii
Fără comentarii pentru acest produs