IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Fier de calcat Neo Si-2251, 2200W, Sistem Anti-calcar, Auto-curatare, Abur: 50Gr/min, Rezrvor 350 ml, Negru/Mov

Cod : Si-2251


Brand: Neo

Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la +40 722.536.292 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00

SEAP - SICAP
Rate online prin TBI
Metode de plata multiple
Deschidere colet la livrare
Livrare rapida

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- Comenzile cu valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 25 lei (TVA inclus).
- Comenzile cu valoare de peste 250 lei (TVA inclus) au costul de livrare GRATUIT
 

♦ Costuri livrare la easyBOX

- Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 250 RON ( TVA inclus) se percepe o taxa de 11.99 RON (TVA inclus).
- Pentru comenzile ce depasesc ca valoare suma de 250 RON (TVA inclus) se percepe o taxa de 9.99 RON (TVA inclus).

*NOTA:
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

Fier de calcat Neo Si-2251, 2200W, Sistem Anti-calcar, Auto-curatare, Abur: 50Gr/min, Rezrvor 350 ml, Negru/Violet

Fier de calcat NEO SI-2251
 
 
  • Talpa cu suprafata extinsa

Fiarele de calcat au o suprafata mare a talpii, favorabila netezirii rapide si eficiente a tesaturilor. Trecerea fierului peste materiale este eficientizata datorita suprafetei talpii, puterea fierului de calcat distribuindu-se uniform pe talpa.

  • Functionalitati multiple

Calcare uscata / Calcare cu aburi / Jet de aburi / Pulverizare / Auto-curatare / Anti-calcar / Anti-picurare / Calcare orizontala / Calcare verticala

  • Indepartare rapida si eficienta a cutelor

Performanta ridicata a fiarelor de calcat este data de functiile care pot fi setate dupa tipul de calcare dorit, uscat sau cu aburi. Adaptarea comenzilor adecvat tipului de material calcat face posibila indepartarea rapida si eficienta a oricarui tip de cute.

  • Eliberare perfecta de abur

Posibilitatea de eliberare a aburului in cantitatea propice tipului de tesatura favorizeaza calcarea performanta, cu rezultate perfecte in procesul de netezire a hainelor.

  • Utilizare indelungata

Datorita functiilor Anti-calcar si Auto-curatare durata de utilizare a fierului de calcat este prelungita considerabil. Sistemul de oprire automata faciliteaza utilizarea fierului de calcat fara a exista pericolul ca talpa sa fie mentinuta la temperatura ridicata fara a calca, acest fapt ajutand la mentinerea in timp a proprietatilor talpii ceramice.

 
Talpa Otel fier de calcat NEO

Talpa Otel

Eficienta ridicata, calcare rapida datorita suprafetei extinse a talpii fierului de calcat si a puterii de 2200W care se distribuie uniform pe suprafata acesteia. Talpa cu o suprafata mare aluneca usor pe toate tipurile de materiale, netezind mai mult material la o trecere a fierului de calcat peste tesatu

 
  Anti calcar

Functie care previne acumularea si depunerea de calcar in rezervorul de apa si in talpa fierului de calcat. Filtrul anti-calcar este unul premanent, nu necesita inlocuire.
Sistem anti-calcar fier de calcat NEO
 
Sistem auto-curatare fier de calcat NEO

Auto curatare

Functie care indeparteaza depunerile de reziduuri de calcar si minerale din apa, atunci cand pentru calcare se utilizeaza apa de la robinet. Activarea functiei se va efectua periodic, o data la o luna, pentru a se mentine performanta fierului de calcat.

 

  Anti picurare

Calcare sigura, fara patare, chiar daca temperatura talpii este sub cea de vaporizare a apei nu vor exista picuri de apa cazuti pe haine.

Sistem anti-picurare fier de calcat NEO
 
Spay frontal fier de calcat NEO

Spray frontal

Fierul de calcat are integrata o duza de pulverizare pentru a stropi materialele inaintea calcarii. Rezervorul transparent de apa cu o capacitate de  350 ml faciliteaza sesiunile de calcare cu aburi si alimentarea cu apa atunci cand scade nivelul acesteia in rezervor.

 

  Calcare verticala

Flosind jetul de aburi, fierul de calcat poate fi utilizat in pozitie verticala pentru a netezi haine pastrate in pozitie verticala, pe un umeras sau se pot calca perdele și draperii etc.

Calcare verticala fier de calcat NEO
 
Jet aburi fier de calcat NEO

Jet aburi

Jetul de abur continuu de pana la 50 g/min. eliberat prin orificiile talpii fierului de calcat faciliteaza indepartarea rapida si eficienta a cutelor.

Caracteristici generale
Utilizare
Rezidential

Tip produs
Fier de calcat

Material talpa
Otel inoxidabil

Culoare
Alb
Mov
Negru

Energie si performanta
Putere
2200 W

Capacitate recipient apa
0,35 l

Debit abur
50 (g/min)

Functii si tehnologii speciale
Functii si tehnologii
Sistem Anticalcar, SIstem Antipicurare, Jet Abur, Sistem Autocuratare, Reglare temperatura, Reglare abur, Calcare verticala

Dimensiuni si greutate
Alte informatii
Lungime cablu
1.8 m.l.

Fără comentarii pentru acest produs