Masina de facut paine GORENJE BM1210BK, oprire automata, 12 programe, 800W, 1200 g, neagra
.jpg) |
.jpg) |
.jpg) |
 |
Pentru deliciile de dimineaţă
|
 |
Fără gluten
Mai multă plăcere |
 |
Preparați gemul preferat
|
În loc de zumzetul enervant al unui ceas cu alarmă, de ce să nu vă treziţi în aroma de pâine proaspăt coaptă? Datorită funcţiei de pornire întârziată, care permite setări de până la 13 ore, puteţi face acest lucru fără ca măcar să vă dați jos din pat. Trebuie doar să adăugaţi ingredientele în aparatul de pâine, să selectaţi programul corect şi să programaţi pornirea pentru a coincide cu ritualul Dumneavoastră de dimineaţă. |
Gorenje s-a gândit la cei care mănâncă o pâine fără gluten. Din cauza specificului făinii fără gluten, care mărește timpul de creștere și coacere, aparatul prezintă un program "fără gluten". Pentru a pregăti acest tip de pâine într-un cuptor de pâine convențional, nu aveți nevoie de amestecare manuală suplimentară. Timpul de coacere, comparativ cu făina clasică, este mai lung. |
Masinile de pâine Gorenje au o funcție prestabilită pentru a face gem delicios de casă. Doar tăiați fructele în bucățile dorite, adăugați zahăr după cum doriți și selectați programul "jam". Nu vă faceți griji suplimentare, ustensile de bucătărie sau timpul necesar. Veți face gem delicios fără efort suplimentar. |
Programe masina de facut paine GORENJE BM1210BK :
☐
Programul de bază: pentru pâinea albă şi de secară. Pâinea are o consistenţă compactă. Puteţi
intensifica culoarea prin tasta COLOR .
☐
Programul Făină integrală:pâinea din făină integrală este o pâine pe bază de drojdie, care are în
componenţă o cantitate semnificativă de făină integrală. Pâinea din făină integrală este mai
nutritivă deoarece făina este măcinată cu tot cu tărâţe. Pâinea din făină integrală este are o culoare
închisă (chiar foarte închisă atunci când este folosită toată făina integrală) şi este mult mai gutoasă
şi sănătoasă decât cea din făină rafinată (chiar dacă nutrienţii „care se pierd în timpul procesului
sunt adăugaţi ulterior).
☐
Programul Pâine Rapidă: frământare, creştere şi coacerea unei franzele într-un timp mai scurt
decât cel necesar meniului de bază. Însă pâinea coaptă în această setare este de obicei mai mică,
cu o textură densă.
☐
Programul Pâine franţuzească: pentru pâinea uşoară din făină fină. Pâinea franţuzească
necesită o temperatură şi un program special pentru a avea o crustă crocantă. Nu este recomadat
să se folosească la reţete la care se foloseşte unt, margarină sau lapte.
☐
Programul Păine Dulce: acest program este destinat coacerii unei pâini bogate în zaharuri,
grăsimi şi proteine care duc la intensificarea culorii închise a crustei. Datorită procesului mai
îndelungat de creştere pâinea va fi uşoară şi mai puţin densă.
☐
Programul Ultra Rapid: Franzela este frământată, creşte şi este coaptă într-un timp scurt, având
o textură mai densă.
☐
Programul Pâine fără Gluten: Ingredientele pentru o pâine fără gluten sunt unice. Chiar dacă
sunt pâini cu drojdie, coca seamănă mai mult cu un aluat. De asemenea, este foarte important să
nu frământaţi prea mult coca pentru pâinea fără gluten. Pâinea creşte o singură dată, iar datorită
conţinutului bogat în umezeală, timpul de coacere este mai mare. Ingredientele suplimentare
trebuie adăugate la începutul programului alături de ingredientele de bază. Gem: marmelade şi
gemuri fierte. Puteţi tăia bucăţele fructe sau legume înainte de a le pune în tava pentru pâine.
☐
Programul Dulceaţă: (culoarea, dimensiunea franzelei şi programul de întârziere nu sunt
valabile): Apăsaţi butonul START/STOP pentru începerea programului. Maşina de pâine este
ideală pentru pregătirea gemurilor şi dulceţurilor de casă. Lamele amestecă continuu ingredientele
în timpul procesului iar gemul obţinut este un adevărat deliciu pe o felie de pâine proaspătă.
☐
Programul Prăjitură: presunune frământarea, creşterea şi coacerea, însă creşterea se va face cu
bicarbonat de sodiu sau praf de copt.
☐
Programul Aluat: (culoarea şi dimensiunea franzelei nu sunt valabile):
Presupune frământarea şi creşterea, dar fără coacere. Scoateţi aluatul şi utilizaţi-l pentru a face
chifle de pâine, pizza, pâine aburită, etc.
☐
Programul Sandwich: presunune frământarea, creşterea şi coacerea pâinii pentru sandwich, care
este o pâine cu o textură uşoară şi crustă fină.
☐
Programul de Copt (dimensiunea franzelei şi programul de întârziere nu sunt valabile însă
operaţiunea poate fi ajustată apăsând TIMP+ sau TIME-. Apăsaţi butonul TIMP+ sau TIMP- o dată
iar durata va scădea sau va mai creşte cu 1 minut. Durata prestabilită este de 10-60 minute):
Pentru coacerea suplimentară a pâinilor care sunt prea uşoare sau care nu sunt coapte suficient,
acest program nu presupune frământare sau coacere.