IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Service și Garanție

Garantia standard pentru fiecare aparat electrocasnic NEI este de 24 de luni.

Toate produsele comercializate de catre www.nei.ro, cu exceptia celor semnalizate special, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul produselor semnalizate special, certificatul de garantie este emis de catre SC NEI ELECTRONICS INTERNATIONAL SRL, iar garantia poate sa nu acopere aceeasi perioada ca la un produs nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui asemenea produs sunt aceleasi cu cele de la celelalte produsele similare, noi.

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori sau de importatorii autorizati ai acestora, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Inainte de a contacta centrele de service va rugam sa aveti la indemana :

– Documentul fiscal de achizitie

– Certificatul de garantie

– Modelul si seria produsului ( unde este cazul)

– Defectul reclamat bine documentat

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia produsului pe adresa comenzi@nei.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.